Therapie

Wat kan je verwachten? Hoe ziet een sessie eruit?

Aan de hand van een gebeurtenis die je inbrengt, onderzoeken we samen wat er nu precies bij je gebeurt. We praten hier niet oeverloos over; je gaat terug de ervaring in. Op deze wijze krijg je inzicht waarom je dingen doet zoals je ze doet en wat je weerhoudt het anders te doen. Dit inzicht maakt het mogelijk je patroon te doorbreken.  Er ontstaat ruimte voor blijvend nieuw gedrag, dat meer bij je past.

Je speelt in op wat voor mij actueel is op dat moment. Door de persoonlijke benadering voel ik mij gezien. Je voelt aan wat ik aan kan en ik ervaar veel compassie en respect tijdens de sessie. Tegelijkertijd ben je niet bang om de kern aan te raken. Nick - 33 jaar.

Het gaat dus in eerste instantie niet om het aanreiken van oplossingen of het sleutelen aan gedrag.

Deze vorm van therapie wordt ook wel ervaringsgerichte of lichaamsgerichte therapie genoemd. Er wordt gebruik gemaakt van de gestalttherapie en psychodrama gecombineerd met bio-energetica en elementen uit de psychosynthese.

Een sessie duurt max. 5 kwartier. Dit is de tijd dat we écht werken. Voorbereiding en verslag maken doe ik wel, maar niet tijdens de sessie. 

Over het algemeen wordt in een sessie de ervaring ook echt afgerond en ga je rustig en met een voldaan gevoel naar huis.


Tarief

Particulier: je ontvangt een factuur op je naam die je kan indienen bij je zorgverzekering
€ 90,- per sessie  |   Relatietherapie EFT - Sue Johnson: € 120,- per sessie (ca. 7 kwartier)

Zakelijk (B2B): Factuur wordt gericht en gestuurd aan het bedrijf
€ 117,75 per sessie (is € 78,50 per uur) en is vrijgesteld van BTW