Grenzen stellen

Druk, druk, druk …je hebt het gevoel dat je altijd maar bezig bent én dat je eigenlijk niet toe komt aan jezelf. Misschien ervaar je dat je dodelijk vermoeid bent en dat je niet lang meer zo door kan gaan. Of misschien beleef je het dat de dagen voorbij vliegen. Soms kan je ook zien dat andere mensen het heel anders doen en dat je dat ook zo zou willen….Je weet alleen niet hoe en voordat je het goed en wel weet heb je er weer een klusje bij.

Zonder de aard van het beestje te veranderen, maak ik je bewust van je grenzen. Hoe voelt het om je grens te ervaren en hoe is dat als je daar over heen gaat. Echt een stukje bewustwording waar je je ook bewust wordt van je eigen behoeften.
Wanneer je je bewust wordt van je grenzen, kan je ook voelen dat je een keuze maakt. En bij het maken van die keuze kan je van alles in tegen komen. Je bent het niet voor niets om deze manier gaan doen. We onderzoeken samen waarom je het zo bent gaan doen. Door je deze overtuiging te laten ervaren ontstaat er een doorleefd inzicht waarin ruimte is om het anders (op geheel eigen wijze) te gaan doen.